Távfelügyelet, Rendszergazda Teendők.

A versenyképes vállalatirányítás elengedhetetlen feltétele, hogy a vezetők cégük alaptevékenységére koncentrálhassanak. Ennek lehetőségét teremti meg az informatikai erőforrás kihelyezés, az IT rendszer külső szakértő általi üzemeltetése.

Mára az informatikai rendszerek használata nélkül szinte elképzelhetetlen egy versenyképes vállalat működtetése. De amíg az információs rendszerek és az informatika használata egyre inkább felhasználó barát és egyre kevésbé okoz gondot a felhasználóknak, addig a rendszerek működtetése egyre bonyolultabb feladat. Ha az informatikai rendszereinkben rejlő lehetőségeket maximálisan szeretnénk kiaknázni a rendszereink beállításához és megbízható működtetéséhez egyre több speciális ismeretekkel rendelkező szakember munkájára lenne szükség. Viszonylag kevés az ilyen képességekkel rendelkező szakember. További probléma, hogy ezeknek a specialistáknak az alkalmazása főleg a kis és közép vállalatok számára túl költséges és a legtöbb vállalatnak nincs is rá szüksége teljes munkaidőben.


A Mi Megoldásunk

Erre a problémára kínálunk megoldást az informatikai rendszerek távfelügyeletének bebiztosításával. Egy univerzálisan mindenhez egy kicsit értő rendszergazda helyett specialisták végzik a rendszerek üzemeltetését, karbantartását - ráadásul olcsóbban.


Vége a kísérletezgetésnek. A felmerülő problémákat biztos kézzel, az adott szakterületen jól képzett szakember fogja megoldani

Rendszer Üzemeltetés

Lehetőség van az Informatikai rendszerek üzemeltetésének részleges vagy teljes egészében történő áthelyezésére professzionális, hatékonyabb rendszerünkbe.

Ügyfeleink igényeiknek megfelelően az IT rendszer tetszőleges elemének működtetését kiszervezhetik (outsourcing). A total IT outsourcing szolgáltatásunk a teljes körű informatikai kiszervezést jelenti, ami a legnagyobb megtakarítást és hatékonyság növekedést eredményezi.

Ügyfelünk a rendszer meghatározott - általában kritikus fontosságú - elemeinek üzemeltetését bízza ránk, tudva, hogy ebben az esetben az adott informatikai terület folyamatos üzemszerű működését egy professzionális és jóval hatékonyabb szolgáltató biztosítja.

Ezáltal költségei alacsonyabbak és tervezhetőbbek lesznek, a szolgáltatás szintjében pedig erőteljes minőségi javulás történik.