Laboratóriumi Információs Rendszer

A Labinfo egy kórházak számára készült univerzális laboratóriumi információs rendszer. Teljes mértékben kielégíti a legnagyobb biokémiai és hematológiai laboratóriumok szükségletét is. A maga nemében az első laboratóriumi információs rendszerek közé tartozik Szlovákiában.

A rendszer fejlesztésén és tökéletesítésén 1989 óta dolgozunk és a szlovákiai kórházak közel felében, mint kulcsra kész információs rendszer lett kiépítve.

Jelenlegi formájában több tucat kórház alkalmazottainak elvárásai, ötletei vannak beépítve a rendszerbe. A fejlesztés során a legnagyobb figyelmet a rendszer egyszerű kezelhetőségére fordítottuk. Elsődleges szempont volt, hogy a számítástechnikai képzetséggel nem rendelkező alkalmazottak is pár órás képzés után magabiztosan tudják kezelni a rendszer legfontosabb részeit. Hála az általunk kifejlesztett speciális adatkezelési technikának a rendszer nem veszít a gyorsaságából még a legrégebbi számítógépeken működtetve sem, amelyek sajnos még mindig gyakran előfordulnak az egészségügyben. Információs rendszerünk alkalmas bármilyen kommunikációs interface-szel felszerelt automata vagy félautomata analizátor vezérlésére.

A felhasználóink magas száma, és az, hogy cégünk fő tevékenysége az egészségügyi software fejlesztése garancia arra, hogy ügyfeleink igényeit és a szükséges változtatásokat a jövőben is gyorsan és a tőlünk megszokott kiváló minőségben fogjuk elvégezni.

Cégünk a következő kórházakban épített ki laboratóriumi információs rendszert (NsP – Kórház és Poliklinika):


Analizátorok

Információs rendszerünk alkalmas bármilyen kommunikációs interface-szel felszerelt automata vagy félautomata analizátor vezérlésére. Eddig számos analizátor rendszerbe való kapcsolását oldottuk meg.

Többek között a következő berendezések vezérlésével van tapasztalatunk: