Software Fejlesztési Outsourcing

Cégünk outsourcing tevékenységgel 2005 óta foglalkozik, elsősorban külföldi megrendelők számára. Azóta folyamatos megrendeléseink vannak, aminek köszönhetően gazdag tapasztalattal rendelkezünk az ilyen jellegű munkák szervezésében és lebonyolításában.

Az outsourcing - erőforrás kihelyezés - szolgáltatás során cégünk nagyobb projekteken felmerülő emberi erőforrás hiány, vagy szűkös költségvetésű projektek esetén tud hatékony partnerként közreműködni. A célnak leginkább megfelelő emberi erőforrások kiválasztása, majd az Ügyféllel történő megismertetése és elfogadtatása után kezdjük a projektekben való részvételt.

 

Kiknek Előnyös?

Az offshore outsourcing, azaz külföldi kiszervezés egy gyorsan fejlődő gyakorlat mind az Egyesült Államokban, mind Nyugat-Európában.

A cégek egyre nagyobb nyomás alatt állnak, hogy minél gyorsabban kiadják a termékeit, vagy megoldásaik gyorsan kövessék a technológiai fejlődést anélkül, hogy ez a minőség színvonalának rovására menjen, vagy túlzott belső erőforrásokat igényeljen. Emiatt a legtöbb középméretű, sőt akár még kisebb cég is az outsourcing-ot alternatívának tekinti a saját informatikai fejlődéséhez.

Az outsourcing a cégek számára eredetileg egy olyan lehetőséget kínált, mellyel csökkenthetik a költségeiket. Manapság azonban egyre több cég ismeri fel, hogy felhasználva az outsourcing nyújtotta kiváló munkaerőt munkája minőségét is tudja javítani.

Jelenleg az informatikai outsourcing a potenciális piacnak csak kis százalékát használja ki. Olyan országok, mint Oroszország és India gyorsan reagáltak az informatika területén jelentkező hiányra, átalakítva magukat „outsourcing erőművekké”, de közreműködésük a jelenlegi és az előre vetített kereslet kielégítésében még így is csak csepp a tengerben.

Egyszerűen kifejezve az outsourcing jól működik. A költségeket, kockázatokat és a piacra jutási időt drasztikusan csökkenti, ezáltal lehetővé teszi a cégeknek, hogy élen maradjanak a versenyben.

 

Miért Előnyös?

Együttműködésünknek köszönhetően a partnereinknél a következő előnyök jelentkeznek:

Milyen feladatokra biztosítunk erőforrást?

Az egyes projektekben részt vevő személyeket minden esetben a partnereink igényei szerint választjuk ki. A kiválasztott személyeket bemutatjuk, partnereinknek megismerik, letesztelik és csak az általuk jóváhagyott személyek vesznek részt a közös projektben.

Jelenleg legnagyobb az igény a szenior software fejlesztőkre és a kreatív dinamikus kezdő programozókra. Az igényeknek megfelelően be tudunk biztosítani vezető fejlesztőt, rendszerszervezőt, adatbázis specialistát, adattárház tervezőt és fejlesztőt, konzulenst, hálózati mérnököt is, valamint ezen technológiák oktatásában vállalunk megbízásokat.

 

Szoros kapcsolatban állunk olyan speciális ismeretekkel rendelkező szakértőkkel is, akik a piacon ritkábban előforduló technológiákban is otthonosan mozognak és szükség esetén segítséget tudnak nyújtani megrendelőink részére.