Legyél A Micronet Csapatának Tagja

Cégünk informatikai rendszerek tervezésére és fejlesztésére szakosodott társaság. Fő tevékenységi köre a saját fejlesztésű szoftverek készítése és, karbantartása. A saját projektjeinken kívül több külföldi partner cég számára is folytatunk fejlesztéseket mint alvállalkozó.

Cégünk legfontosabb tőkéjét munkatársaink jelentik, ezért különösen nagy hangsúlyt helyezünk a kiválasztásukra, szakmai továbbképzésükre, valamint a megfelelő munkakörnyezet és munkahelyi légkör kialakítására.

Miért érdemes velünk dolgozni?


Mit várunk el az alkalmazottainktól

Tudatában vagyunk annak, hogy aki náluk dolgozik, az kiváló szakemberek vezetése alatt a legmodernebb technológiával ismerkedhet meg. Aki ebben a munkában megállja a helyét az előtt korlátlan lehetőségek nyílnak meg. Ennek fejében szeretnénk olyan emberekbe fektetni az energiánkat, akik:


Információk a jelentkezőknek

Kapcsolatba lépni és az adatbázisunkban tárolni csak az általunk kiválasztott jelentkezőket fogjuk. Amennyiben szeretné, hogy nyilván tartsuk az adatbázisunkban az állás után érdeklődők között, kérem a szlovákiai 428/2002 –es törvénnyel összhangban a motivációs levelében tüntesse fel a következő nyilatkozatot a személyi adatainak archiválásával kapcsolatban:

„Egyetértek azzal, hogy a szlovákiai 428/2002 törvénnyel összhangban az általam küldött személyes adatokat szkennel jék, másolják vagy egyéb módon nyilvántartsák a Micronet s.r.o. információs rendszerében az adatok feldolgozásához szükséges mértékben és módon. Kijelentem továbbá, hogy az általam közölt adatok igazak.”

Állásajánlatok

Cégünk a következő pozíciókba keres jelentkezőket. (a linkre kattintva megjelenik a egyes pozíciók teljes leírása Szlovák nyelven):


Amennyiben valamelyik állásajánlatunk felkeltette az érdeklődését, kérjük, küldjön egy motivációs levelet és a strukturált szakmai életrajzát angol nyelven “.doc” vagy “.rtf” formátumban a leírásban szereplő személy email címére. Az email tárgyában tüntesse fel a pozíció nevét, amelyre szeretne jelentkezni.