Üdvözöljük a Micronet oldalán!

A Micronet s.r.o. egy szlovákiai székhelyű informatikai rendszerek tervezésével és építésével, valamint a hozzátartozó szolgáltatások nyújtásával foglalkozó cég. Célunk a kiváló minőségű, gyors, költség hatékony szolgáltatások nyújtása. Feladat orientált, dinamikus kis csapatokkal dolgozunk, a fókuszban mindig megrendelőink 100%- os elégedettségét tartva.A Cégünk Története

Kórházi információs rendszerek építése. Az első lehetőségeink a vállalkozásra az 1989-es szlovákiai bársonyos forradalom után

A Micronet Kft. 1994-ben lett megalapítva. A cég elődje, a Soft-Syst 1989 óta foglakozott laboratóriumi információs rendszerek tervezésével és építésével. A Micronet Kft megalakításának célja a Soft-Syst alkalmazottai által nyújtott szolgáltatások minőségének javítása és kibővítése.

Alkalmazottaink e területen szerzett gazdag tapasztalatának, és a világ vezető hardware gyártóival és disztribútoraival kötött kapcsolatainknak köszönhetően cégünk rövid időn belül stabilizálódott és vezető helyre került a piacnak ebben a szegmensében. A szlovákiai kórházak közel a felében építettünk kulcsrakész laboratóriumi információs rendszert.


Teljes felelősséget vállalunk az általunk szállított termékek megbízható együttműködéséért. Információs rendszerünk minden egyes részét gondosan választjuk ki és teszteljük, melynek eredménye a kiépített információs rendszerek nagy teljesítménye és megbízható működése.

A tevékenységünk kiterjesztése a határokon túlra

Szlovákia Európai Unióba történő belépése megkönnyítette számunkra az informatikai szolgáltatások nyújtását az Unió többi tagállama felé is. Tevékenységünket elsőnek a budapesti székhelyű Euro-Phoenix - közép-kelet Európa egyik legnagyobb pénzügyi tanácsadó cége – felé terjesztettük ki 2005-ben. Az informatikai rendszerük átépítésével irodáik és képviseleteik egy közös, lényegesen hatékonyabb platformra helyeződtek át Washingtontól, Isztambulig.

Outsourcing

2006 egy újabb mérföldkövet jelent cégünk életében. A saját fejlesztésű termékeinken kívül a tudásunkat kínáljuk fel befutott, az informatikai piacon nagyobb potenciállal rendelkező cégeknek. Alkalmazottaink kimagasló szakmai képességét és cégünk költséghatékony munkáját hozzáadva a partnereink remek piac ismeretéhez és hatékony marketing tevékenységéhez, mindkét fél számára előnyös együttműködési formát sikerült létrehoznunk. Mára ez a terület lett cégünk egyik húzó ágazata.


Új Technológiák

Nagy hangsúlyt fektetünk a legújabb technológiák bevezetésére. Ez cégünk sikerének az egyik záloga.

A legújabb trendek követésével, rendszeres iskolázásokkal, lendületes fiatal pályakezdők alkalmazásával biztosítjuk be, hogy cégünk minden körülmények között megállja a helyét.